A Naturalpár Kft. a gyártáshoz szükséges alapanyagot évi 1000-1200
tonna nyers fűszerpaprikát integrált termeltetéssel és a környékbeli
őstermelőktől történő felvásárlással biztosítja.

A kiváló természeti adottságok párosulnak a termelők és feldolgozó
lelkiismeretes munkájával. ( 90% -. a kézi szedéssel történik.)

Betakarítás után nagy gondot fordítunk a nyers fűszerpaprika
megfelelő utóérlelésére és kíméletes szárítására, mert csak így
kaphatunk kiváló alapanyagot.

Az őrlés , hűtés , pihentetés után alakul ki a magyar fűszerpaprika
őrleményre egyedülállóan jellemző íz, illat és aromaanyag ,valamint
a magas színezékanyag tartalom.
 

A feldolgozás minden fázisát a HAACP. minőségbiztosítás
rendszerben előirtak szerint végezzük .

Az üzem gyártó gépsorai és csomagolástechnikája, valamint önálló
laboratóriuma biztosítják mindazon feltételeket, melyek
elengedhetetlenül szükségesek a korszerű feldolgozáshoz.

Ha szükséges, a mikrobiológiai határérték betartását
csíraszegényítő berendezés biztosítja..

Az előállított mennyiséget elsősorban belföldön, húsipari vállalatoknál és különféle kereskedelmi bolthálózatokon keresztül értékesítjük.


Exporttevékenységünk elsősorban Kanadára, Franciaországra és Angliára terjed ki,
de exportálunk Belgiumba , Olaszországba , Szlovákiába és Romániába.

 

H-6066 Tiszaalpár , Kátai sor 41. Tel:.36 76/424-854 Fax:. 36 76/425-248