Árpa és Maláta Pörkölés - Egyedülálló Technológia a Gazdag Ízekért

Speciális Pörkölési Eljárás az Intenzív Ízélményért

A Naturalpár egyedülálló REVTECH technológiája új szintre emeli az árpa és maláta pörkölését. A hagyományos forró levegős technológiákkal szemben a szemek közvetlenül érintkeznek egy elektromosan fűtött cső felületével, amely precíz és egyenletes hőkezelést biztosít.

Alkalmazható termékek: árpa, száraz maláta, zöld maláta

A Technológia Előnyei

aroma
Intenzívebb ízhatás

A termék saját gőzében kezelve mélyebb, karakteresebb ízek alakulnak ki.

minimális
Minimális gőzképződés

A pörkölés során kevesebb víz párolog el, így a termék beltartalmi értékei jobban megmaradnak.

rugalmasság
Egyenletes kezelés és keverés

A vibrációs spirálcső biztosítja a tökéletes homogenitást és a szemek egyenletes pörkölését.

szakértelem
Rugalmas íz- és színváltoztatási lehetőség

A pörkölési paraméterek precíz beállításával széles skálán szabályozható az ízprofil és a színmélység.

szétválogatás
Kíméletes feldolgozás

A vibráció biztosítja, hogy a szemek ne sérüljenek és egyenletesen piruljanak.

biztonság
Sokoldalú felhasználhatóság

Alkalmas árpa, száraz maláta és zöld maláta pörkölésére is.

Kapcsolat és Ajánlatkérés

Ha kiváló minőségű és egyenletesen pörkölt árpára vagy malátára van szükséged, 
lépj kapcsolatba velünk!
Kérj most ajánlatot, és hozd ki a legtöbbet az árpa és maláta pörköléséből!