Őrlés és Darálás - Precízió és Minőség a Feldolgozásban

Professzionális Őrlési és Darálási Szolgáltatások

A Naturalpár őrlési és darálási szolgáltatásai biztosítják, hogy fűszerek, magvak, gyógynövények és egyéb alapanyagok a kívánt szemcseméretre és állagra legyenek feldolgozva. Modern technológiáinkkal egyenletes, magas minőségű őrleményeket készítünk, miközben megőrizzük a termékek beltartalmi értékeit.

Malom-2.jpeg

Miért válaszd a Naturalpár őrlési és darálási szolgáltatásait?

rugalmasság
Egyenletes szemcseméret

Precíz őrlési technológia a kívánt finomság eléréséhez.

aroma
Megőrzött aroma 
és íz

Kíméletes feldolgozás, amely nem károsítja a termék beltartalmát.

óra
Nagy kapacitás, gyors teljesítés

Hatékony feldolgozás ipari mennyiségekben is.

dokumentáció
Élelmiszerbiztonság és nyomon követhetőség

Dokumentált és ellenőrzött gyártási folyamat.

Őrlési és Darálási Technológiák

A különböző alapanyagok eltérő feldolgozási módot igényelnek. A Naturalpár többféle őrlési technológiát alkalmaz, hogy a lehető legjobb minőséget biztosítsa.

Köves paprikamalom

A szárított fűszerpaprikát a kalapácsos daráló után a szorosra állított, vízszintes kőpárok között őrlik. A kőpárok között a fűszerpaprika felmelegszik, a felmelegedés és az aprítás hatására a magban lévő olaj kioldja a bőrben lévő színezékanyagokat, amelyek bevonják a fűszerpaprika növényi szemcséit, ezáltal az őrlemény egyenletes és intenzívebb színűvé válik.

A köves őrlést kondicionálás követi, intenzív keverés mellett tisztított, lágyított vízzel beállítják az őrlemény nedvességtartalmát az optimális, 8-11 %-os víztartalomra. A köves őrlés végén az őrlemény 0,5 mm lyukátmérőjű kontrolszitán kerül átszitálásra.

Verőcsapos örlőrendszer

A nyitható ajtóra szerelt álló csapos tárcsa és a forgó rotoron levő csapok között történik az örlés. A rendszer kondicionáló berendezéssel és kontrol szitával van ellátva, ez biztosítja az örlemény megfelelő szemcsenagyságát. Teljesítmény: 200 – 1000 kg/óra

Kalapácsos daráló

Különböző szárítmányok (gomba, torma, stb…), fűszerek (fűszerpaprika, bors, kömény, stb…), magvak (árpa, maláta, zabpehely, kisajtolt termékek, stb…) darálása, őrlése.

Kapcsolat és Ajánlatkérés

Ha professzionális őrlési és darálási megoldásokra van szükséged, vedd fel velünk a kapcsolatot! 
Segítünk megtalálni a Te igényeidnek legmegfelelőbb feldolgozási módszert.
Kérj most ajánlatot, és biztosítsd termékei prémium minőségét!