Puffasztott Termékek Hőkezelése - Teljesen Szabályozott és Precíz Feldolgozás

Speciális Hőkezelési Technológia Puffasztott Termékekhez

A Naturalpár REVTECH technológiája lehetővé teszi a különböző puffasztott termékek biztonságos és hatékony hőkezelését. A teljesen szabályozott működési folyamat és a széles hőmérséklettartomány (környezeti hőmérséklettől egészen 300°C-ig) biztosítja a kívánt állag és mikrobiológiai tisztaság elérését.

Kezelhető termékek: Magvak és babok, extrudátumok, reggeli gabonafélék, rágcsálnivalók

A Technológia Előnyei

szakértelem
Széles körű alkalmazhatóság

A különböző puffasztott termékek igényeire szabható hőkezelési folyamat.

Hőmérsékletszabályozás
Precíz hőmérsékletszabályozás

A berendezés 300°C-ig állítható hőmérsékleti tartománnyal működik.

rugalmasság
Egyenletes kezelés

A vibrációs szállítás és az elektromos impedanciával fűtött csőrendszer biztosítja a konzisztens és homogén hőkezelést.

biztonság
Mikrobiológiai biztonság

Az eljárás garantálja a termékek csíramentességét és az eltarthatóság növelését.

élelem
Optimális állag és textúra kialakítása

A szabályozott hőkezelés révén elérhető a kívánt roppanósság és ízvilág.

Kapcsolat és Ajánlatkérés

Ha puffasztott termékei számára megbízható és hatékony hőkezelési megoldást keresel, lépj kapcsolatba velünk!
Kérj most ajánlatot, és biztosítsd termékeid prémium minőségét és eltarthatóságát!