Egyedülálló, folyamatos árpa és maláta pörkölési technológia, amely lényegesen különbözik a forró levegős technológiától.
Fűtési folyamat:
A hőátadás nem forró levegővel történik, mint a hagyományos berendezésekben, hanem a maláta közvetlenül érintkezik egy elektromosan fűtött cső felületével.
A technológia előnyei:
- A pörkölés során keletkező gőzök mennyisége lényegesen csökken, a terméket a saját gőzében kezeljük (jobb ízhatás)
- A termék szállításához a REVTECH technológia vibrációt alkalmaz spirális csőben és ez biztosítja a nagyon jó keverést és a tökéletes homogenitást
- A szemek nagyon egyenletes kezelésben részesülnek a vibráció hatására
- A színek és ízek széles skálán változtathatók ugyanazon a gépen a pörkölési paraméterek precíz szabályozásának köszönhetően
A technológia árpa, száraz maláta és zöld maláta pörkölésére is alkalmazható.
Vissza az előző oldalra