Az élelmiszeriparban a csíramentesítés (hőkezelés, sterilizálás, pasztőrözés) követelményei a természetes technológiák irányába tolódnak el. Ez ösztönözte a hagyományos gőz- és egyéb hőkezelési módszereken alapuló innovatív folyamatok kifejlesztését.
Cégünknél megtalálható gőzzel, illetve elektromosan felfűthető rendszerrel működő csíramentesítő berendezés is. Ezekkel a technológiákkal az élesztők, penészgombák, szalmonella, az E-coli teljesen felszámolható, az összcsíraszám nagymértékben csökkenthető.
A kiváló mikrobiológiai eredmények mellett nagy előny, hogy a termékek minősége is megőrizhető az általunk használt technológiákkal.
Az érzékszervi tulajdonságok megmaradnak, a kezelt és kezeletlen termékek között nincs látható különbség.
A REVTECH berendezés nem tartalmaz csigákat, keverőlapokat, forgócsapokat, mechanikus alkatrészeket, amik a kezelendő anyagot roncsolnák. Nincs fizikai károsodás olyan termékek esetén sem, mint a mandula, mogyoró, diófélék. Olyan érzékeny termékek, mint az oregánó, vagy a petrezselyem is megőrzik a színüket.
Folyamatos és teljesen automatizált a rendszer, így a visszafertőzés kockázata kizárt.