A REVTECH technológia ötvözi a vibrációs szállítást, az elektromos impedanciával fűtött rozsdamentes csőfelszint és a kis mennyiségű gőzzel történő hőkezelést
minden fajta fűszernövény, fűszer és gyógynövény feldolgozásához. (bors, koriander, paprika, petrezselyem, bazsalikom, menta, csicsóka, oregánó, gyömbér,
kakukkfű, stb…)
Előnyei:
- Folyamatos és teljesen automatizált folyamat
-
A mikrobiológiai minőség biztosított és garantált:
- A kórokozók teljes felszámolása (Szalmonella, E-coli, Coliforms, élesztők és penészgombák)
- Az összcsiraszám jelentős csökkenése
- Érzékszervi tulajdonságok megőrzése (szín, textúra, íz…)
-
A kezelés tökéletes homogenitása. A keverés nagyon hatékony, mivel minden részecske a spirál mentén körülbelül 4000 ugrással halad előre. Így minden
részecske kezelésre kerül.
-
Nagyon kis mennyiségű gőz felhasználása. A terméket először a forró spirál csővel hevítik, és a folyamat közben szabályozva, előre beállított
mennyiségű gőz kerül bevezetésre a pasztőrözés befejezéséhez.
Vissza az előző oldalra