A REVTECH technológia ötvözi a vibrációs szállítást, az elektromos impedanciával fűtött rozsdamentes csőfelszint a különböző gabonafélék folyamatos, automatizált hőkezelésében.
Kezelhető termékek:
Technológiai lehetőségek:
Folyamatos intenzív pörkölés, gabona és más származású lisztek és őrlemények színének és ízének megváltoztatása. Felhasználás színezőként és ízesítőként.
Keményítők fizikai modifikálása száraz eljárással a felhasználási tulajdonságok javítása érdekében, pl. a "clean label" és "Bio" termékcsoportok részére. Előnyösen alkalmazható ismert alkalikusan katalizált pörkölési folyamatokra és a rezisztens keményítők és különböző dextrínes rostosanyagok előállítására.
Keményítők vegyi modifikálása száraz eljárással. Hosszabb időtartalmú folyamatok, szoros reaktortér, pontos hőmérsékletszabályozás, állandó anyagmozgás és keverés új lehetőségeket kínál a száraz eljárású vegyi eljárásokra a keményítőken és más poliszacharidokon.