logo
NATURALPÁR
info@naturalpar.hu
+36 76 424 854
+36 30 864 30 66
FŐOLDAL RÓLUNK
TERMÉKEK PÁLYÁZATOK
DOKUMENTUMOK KAPCSOLAT

Magvak diófélék pirítása, pörkölése, pasztőrözése

Folyamatos hőkezelési eljárás, a technológia az elektromos impedanciával történő fűtést és vibrációs szállítást ötvözi különböző típusú diófélék feldolgozásához: mandula, brazil dió, kesudió, dió, mogyoró, pekándió, földimogyoró, pisztácia, stb…

Folyamatos és teljesen automatizált eljárás:

Garantált mikrobiológiai minőség érhető el.

A termék a hőkezelés közben ízesíthető, sós víz, vagy folyékony aroma befecskendezésével. A rezgések tökéletes keverést és homogenitást biztosítanak az ízesítésnél.

Cinque Terre Cinque Terre Cinque Terre

Vissza az előző oldalra